lørdag, 18 mai, 2024
HjemBilsportFormel 1Lando Norris Skadet før F1 i Miami: Hvor Alvorlig er det?

Lando Norris Skadet før F1 i Miami: Hvor Alvorlig er det?

Før den kommende Formel 1-helgen i Miami, har Lando Norris pådratt seg synlige skader i ansiktet. Etter en festlig feiring i Amsterdam, viser bilder en tydelig skadet Norris – noe som vekker spørsmål om hans forberedelser til løpet.

Norris’ Feiring i Amsterdam

I løpet av en pause mellom Grand Prix i Kina og Miami, tilbrakte McLaren-føreren Lando Norris og en venn tid i Amsterdam. De deltok i feiringen av Koningsdag, en nasjonal helligdag, den 27. april. Kort tid etter, dukket det opp bilder av Norris med bandasje i ansiktet, noe som antyder at natten muligens ble mer begivenhetsrik enn planlagt.

Påvirkning på F1-prestasjonen?

Til tross for ulykken, rapporterer Daily Mail at skadene ikke er så alvorlige at de vil hindre Norris i å konkurrere i den kommende helgens Crypto.com Miami Grand Prix. Med to pallplasseringer denne sesongen, og totalt 58 poeng så langt, er Norris en nøkkelfører for McLaren.

Les også:

Gjert Ingebrigtsen bryter stillheten

Historisk opprykk for Hockeyjentene

Disse skal representere herrelandslaget i ishockey

Mercedes og Ferrari ser fremover

Samtidig forbereder Mercedes seg med en ny oppdatering til Miami. Stall-sjef Toto Wolff uttrykker bekymring for teamets ytelse i langsommere partier av løpet: «Vi er ikke gode i de langsomme partiene. Hvis vi vinner i de raske partiene, men taper i de langsomme, ender vi opp med pluss minus null,» sier Wolff, noe som ikke er tilstrekkelig for et lag som sikter mot en VM-tittel.

Ferrari, på den andre siden, ser ut til å holde kortene tett til brystet, og planlegger ingen store oppdateringer før løpet i Imola om to uker.

Følg med på helgens løp

Så mens Norris ser ut til å være klar til å konkurrere, og både Mercedes og Ferrari justerer strategiene sine, lover helgens løp i Miami å bli både spennende og uforutsigbart. Fansen vil utvilsomt følge nøye med på Norris’ prestasjon og hvordan de tekniske oppdateringene påvirker konkurransen.

Sport diskuterer du i vår FB-gruppe: Vi som elsker sport

RELATERTE ARTIKLER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Populære artikler

Nylige kommentarer