mandag, 20 mai, 2024
HjemBilsportFormel 1Én ting kan få Max Verstappen til å bytte til Mercedes

Én ting kan få Max Verstappen til å bytte til Mercedes

I det siste har det vært mange rykter om at Max Verstappen kan være på vei bort fra Red Bull.

Det har vært en del drama rundt Red Bull i det siste, satt i gang av saken rundt Christian Horner, som er anklaget for upassende oppførsel.

Dette har blant annet ført til mange rykter om Max Verstappen. Den nederlandske stjernen har nemlig blitt ryktet bort fra Red Bull etter denne sesongen.

Tidligere har han antydet at han kan tenke seg å forlate laget hvis Helmut Marko blir sparket. Dette uttalte han i kjølvannet av rykter om at østerrikeren kunne få sparken.

Les også: 

Mike Tyson gjør comeback i en alder av 57

Første triumf: Tårevått øyeblikk

Mercedes-sjef Toto Wolff har vist interesse for å hente ham som erstatning for Lewis Hamilton. Men det kan vise seg å være vanskelig, med mindre han også klarer å hente et annet stort navn.

Ifølge GPFans har tidligere teamleder Peter Windsor uttalt at Wolff potensielt kan lokke Verstappen til Mercedes hvis han også klarer å hente ingeniøren Adrian Newey.

«Det eneste som betyr noe, er hva Adrian Newey kan eller ikke kan gjøre som et resultat av alt dette,» sa Windsor.

«Det er egentlig irrelevant hva som skjer med Christian Horner, fordi det er andre Christian’er der ute. Og det er irrelevant hva som skjer med Max i en viss grad, for hvis Red Bull beholder Adrian, blir han der.»

«Og hvis han går et annet sted, vil han gå med Adrian. Det er jeg sikker på. Så det handler om Adrian, og hvordan Adrian reagerer på alt dette.»

RELATERTE ARTIKLER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Populære artikler

Nylige kommentarer