tirsdag, 21 mai, 2024
HjemKampsportBoksingMike Tyson gjør comeback i en alder av 57

Mike Tyson gjør comeback i en alder av 57

Mike Tyson og Jake Paul har bekreftet at det blir boksekamp

I et uventet twist i verden av boksing, har tidligere tungvektsmester Mike Tyson og den kontroversielle YouTube-personligheten Jake Paul vært i samtaler om en potensiell boksekamp.

Detaljer om mulige kampdatoer og steder har det vært spekulert i, men nå skal det altså være klart. Arenaen blir en av de største NFL stadionene i USA, AT&T Satdium Arlington i Texas. Datoen er satt til 20.juli og strømmegiganten Netflix skal sende duellen. Tyson, som er kjent for sin imponerende karriere og ubestridelige plass i boksehistorien, vil være en enorm publikumsmagnet for kampen. Samtidig har Jake Paul, til tross for sin relativt korte tid i boksesporten, et massivt følge og har vist seg å være en inntektsdriver for boksearrangementer.

På x skriver Jake Paul:

– Det største slaget i det 21. århundret, på den største NFL-stadionet i USA, sendt direkte på den største strømmeplattformen i verden… det er MVP-måten, skriver Paul.

– Jeg har siktet meg inn på å bli verdensmester, og nå har jeg sjansen til å bevise det mot den største tungvektsmesteren i verden, den tøffeste mannen på planeten og den farligste bokseren gjennom tidene. Det er på tide å få «Iron Mike» til å sove.

Kampen har allerede utløst en flom av spekulasjoner og diskusjoner blant boksefans og sportsentusiaster. Mange ser på det som en spennende mulighet for Tyson å vise frem sitt talent og erfaring mot en ny generasjon av boksere, mens andre er skeptiske til å se en respektert legende som Tyson bokse mot en relativt uerfaren motstander som Jake Paul.

Jake Paul har tidligere bokset mot andre kjente personligheter og idrettsutøvere, inkludert tidligere basketballspiller Nate Robinson og tidligere MMA-fighter Ben Askren. Mens han har vunnet begge kampene, har hans inntreden i boksesporten vært gjenstand for mye debatt og kritikk fra bokseverdenen.

På den andre siden har Mike Tyson, selv om han pensjonerte seg fra profesjonell boksing for over et tiår siden, nylig gjort et comeback til ringen. I 2020 gjennomførte han en utstillingskamp mot tidligere verdensmester Roy Jones Jr., som endte uavgjort etter åtte runder.

Det er fortsatt mange spørsmål som gjenstår å bli besvart i kampen mellom Tyson og Paul, inkludert detaljer om kampformat, regler og økonomiske avtaler. Men det vil utvilsomt være et av de mest omtalte arrangementene i bokseverdenen på lenge, og det vil være interessant å se hvordan begge utøverne vil prestere når de møtes i ringen.

RELATERTE ARTIKLER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Populære artikler

Nylige kommentarer