mandag, 20 mai, 2024
HjemFotballInternasjonal fotballWrexham har gjeld til Hollywood-eiere på flere millioner

Wrexham har gjeld til Hollywood-eiere på flere millioner

Selv om Wrexham nyter stor suksess på banen, har de omfattende investeringene resultert i at de for tiden er i gjeld på over 120 millioner kroner til klubbens berømte eiere.

Siden 2021, da den walisiske klubben Wrexham ble overtatt av nye eiere, har det vært mye positiv oppmerksomhet rundt klubben.

Under ledelse av kjendisene Ryan Reynolds og Rob McElhenney har Wrexham ikke bare oppnådd imponerende sportslige resultater, men har også høstet anerkjennelse med flere Emmy-statuetter for dokumentarserien «Welcome to Wrexham».

Likevel har denne suksessen kommet til en betydelig pris.

Det er rapportert at klubben står i en gjeld på ni millioner pund, som tilsvarer mer enn 120 millioner kroner, til sine kjente eiere.

En betydelig del av denne gjelden tilskrives en markant økning i spillerlønninger over det siste året.

Les også:

Fire døde etter krasj i Ungarn

Sven-Göran Eriksson feiret på Anfield under stjernespekket veldedighetskamp

Mellom 2022 og 2023 vokste lønnsbudsjettet fra om lag fire millioner pund til nærmere syv millioner pund, noe som er en nøkkelfaktor bak klubbens økonomiske forpliktelser til Reynolds og hans medeiere.

Selv med disse økonomiske utfordringene forsikrer klubben, som nå befinner seg i League Two, sine tilhengere om at fremtiden ser lysere ut.

Til tross for tidligere økonomiske tap siden overtagelsen, forsikrer klubben at de nåværende inntektene er tilstrekkelige for å dekke driftskostnadene fremover.

For øyeblikket er Wrexham på en tredjeplass i League Two, og å beholde denne posisjonen kan lede til nok et opprykk for den walisiske klubben.

Diskuter sport i vår FB-gruppe

RELATERTE ARTIKLER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Populære artikler

Nylige kommentarer