tirsdag, 21 mai, 2024
HjemFotballInternasjonal fotballCiro Immobile angrepet utenfor sønnens barnehage

Ciro Immobile angrepet utenfor sønnens barnehage

På fredag ble Ciro Immobile, angrepsspiller for Lazio, angrepet både verbalt og fysisk utenfor hans sønns barnehage i Roma. Hendelsen har ført til en offisiell reaksjon fra både klubben og Immobiles advokat.

I en uttalelse bekreftet Lazio sin støtte til lagkapteinen Ciro Immobile.

Episoden som førte til denne uttalelsen fant sted fredag, da Immobile ble konfrontert og angrepet i nærheten av barnehagen til hans fire år gamle sønn, melder det italienske mediet Corriere dello Sport.

Det er også rapportert at Immobiles kone var til stede under hendelsen.

Ifølge en uttalelse fra Immobiles advokat, antas angrepet å ha vært motivert av hatoppfordringer, som har blitt forsterket og støttet av visse media og journalister som har spredt hatefulle budskap mot Immobile gjennom sosiale medier.

Immobile har nylig blitt beskyldt på sosiale medier for å ha spilt en rolle i avgangen til Lazio-manager Maurizio Sarri ved å snu ryggen til ham.

I tillegg opplever klubben fra Roma en utfordrende periode på banen, med kun én seier på de siste seks kampene.

Lazio formidler i en uttalelse på deres nettsted sin ubetingede støtte til Immobile og hans familie, som har vært mål for urovekkende og uakseptable angrep den siste tiden.

Klubben understreker at sportens etiske verdier må opprettholdes: Alle former for verbal eller fysisk vold skal fordømmes entydig, resolutt og uten unntak.

Den tidligere Dortmund-spilleren har representert Lazio med deres lyseblå emblem 331 ganger, og har scoret 206 mål.

RELATERTE ARTIKLER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Populære artikler

Nylige kommentarer