tirsdag, 21 mai, 2024
HjemBilsportFormel 2Dennis Hauger imponerer med raskeste runde på Corniche Circuit i Jeddah

Dennis Hauger imponerer med raskeste runde på Corniche Circuit i Jeddah

Under torsdagens trening på Corniche Circuit i Jeddah, leverte Dennis Hauger en imponerende prestasjon ved å klokke inn en tid på 1.43,792 på sin raskeste runde. Denne tiden var over en tidel foran nærmeste konkurrent, og det setter ham i en lovende posisjon foran løpshelgen.

Etter en skuffende 8.-plass i sesongåpningen i Bahrain forrige helg, var Hauger fast bestemt på å vise seg fra sin beste side i Jeddah. Hans imponerende tid under torsdagens trening lover godt for hans muligheter til å revansjere seg og kjempe i toppen av feltet under det kommende løpet.

Kommentatoren på Viaplay, Atle Gulbrandsen, beskrev Haugers prestasjon som «en strålende start på helgen», og det er tydelig at Hauger har satt et sterkt inntrykk på både eksperter og fans med sin imponerende fart og tekniske ferdigheter.

Med et sterkt resultat på Corniche Circuit i Jeddah under treningen, er Hauger definitivt en fører å følge med på i løpshelgen. Hans fokus og vilje til å revansjere seg etter forrige helgs skuffelse, kombinert med hans talent og potensial, gjør ham til en spennende utfordrer for topplasseringer i det kommende løpet.

RELATERTE ARTIKLER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Populære artikler

Nylige kommentarer