lørdag, 18 mai, 2024
HjemFotballInternasjonal fotballDommerens raske handling reddet livet til Bundesliga-spiller

Dommerens raske handling reddet livet til Bundesliga-spiller

En Bundesliga-kamp mellom Mainz og Bayern München ble vitne til en dramatisk redningsaksjon utført av dommer Patrick Ittrich, som kom Josuha Guilavoguis til unnsetning da spilleren mistet bevisstheten etter en kollisjon med en lagkamerat.

Under lørdagens kamp på Allianz Arena, der Mainz til slutt tapte 8-1, var Ittrich i rampelyset ikke bare for sine dommeravgjørelser, men også for sitt lynraske inngrep da Guilavogui gikk ned etter kollisjonen med Anthony Caci.

Guilavogui mistet bevisstheten og blokkerte luftveiene ved å svelge tungen sin i fallet. Heldigvis var Ittrich raskt på stedet og grep inn ved å få tungen løsnet, og dermed gjenopprette luftstrømmen. Videre sørget han for at Guilavogui ble plassert i stabilt sideleie for å unngå komplikasjoner.

Ittrich delte etterpå sin erfaring og forklarte: «Når noen ligger slik, vet du at du må handle raskt. Jeg har vært i lignende situasjoner tidligere. Tungen blokkerte luftveiene, men når den ble løsnet, kunne pusten gjenopptas, og situasjonen ble stabilisert.»

Guilavogui, som er i god form igjen, takket lagkameratene, dommeren og det medisinske teamet gjennom en Instagram-post, og uttrykte sin takknemlighet for støtten han fikk.

RELATERTE ARTIKLER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Populære artikler

Nylige kommentarer