lørdag, 27 juli, 2024
HjemHåndballKatrine Lunde herjet da Vipers seiret i toppkampen

Katrine Lunde herjet da Vipers seiret i toppkampen

Katrine Lunde viste en imponerende innsats i Vipers-målet under den avgjørende kampen mot gullrivalen Storhamar, etter å ha vært innlagt på sykehus bare fire dager tidligere.

Med en redningsprosent på 50 bidro Lunde sterkt til Vipers’ imponerende borteseier på 30-20, som også markerte deres 21. seier på rad i årets serie.

Hendelsene var dramatiske for Lunde da hun kollapset på banen under hjemmekampen mot Romerike Ravens tidligere denne uken. Etter en grundig undersøkelse på sykehuset, kunne hun imidlertid forsikre om at alt var i orden. Det antas at det skyldtes et plutselig blodtrykksfall.

Storhamar var sterke i første omgang og ledet 13-12 ved halvtid. De holdt seg også foran med tre mål i begynnelsen av andre omgang, men Vipers viste styrke og snudde kampen til sin fordel, og til slutt vant de med ti mål.

Med dette tapet opplevde Storhamar sitt tredje tap og ligger nå fire poeng bak Vipers, som også har en kamp mindre spilt.