torsdag, 9 mai, 2024
HjemIshockeyInternasjonal ishockeyMats Zuccarello uten poeng i Wilds tap i forlengelsen

Mats Zuccarello uten poeng i Wilds tap i forlengelsen

Minnesota Wild, med Mats Zuccarello, opplevde ett 1-2 tap mot Vegas Golden Knights i en kamp som ble avgjort i spillforlengning lørdag kveld.

Først etter 45 minutters spill klarte Kirill Kaprizov å gi hjemmelaget ledelsen, takket være forarbeid av Matthew Boldy og Brock Faber.

Men 13 minutter ut i den tredje perioden sørget Mike Amadio for at Vegas Golden Knights utlignet, noe som førte til at kampen gikk til overtid.

Det var Jonathan Marchessault som sikret seieren for Vegas da han scoret 2-1-målet tre minutter inn i overtidsperioden.

Wild hadde tatt ut målvakten for å prøve å skape et overtall på isen, men tapte pucken, noe som ga Marchessault en enkel oppgave med å score i det åpne målet.

Minnesota Wild kom inn i kampen med selvtillit etter en sterk 3-1-seier over San Jose Sharks natten før. Med ti kamper igjen å spille, ligger Zuccarello og hans lag sju poeng bak en plass i sluttspillet.

Selv om han var aktiv og skjøt tre skudd mot mål i sine nesten 18 minutters spilletid, endte Zuccarello kampen uten scoring.