onsdag, 8 mai, 2024
HjemIshockeyInternasjonal ishockeyLillebergs Lightning ble overveldet av Calgary Flames, og slapp inn hele seks...

Lillebergs Lightning ble overveldet av Calgary Flames, og slapp inn hele seks mål i kampen.

Emil Martinsen Lilleberg og hans Tampa Bay Lightning led et 6-3 tap hjemme mot Calgary Flames i NHL-kampen torsdag. Lilleberg tilbrakte totalt 14 minutter og 53 sekunder på isen i kampen mot Calgary.

Etter første periode sto det 1-1, med Dryden Hunt som ga Calgary ledelsen før Conor Sheary utlignet for Tampa Bay.

I løpet av tre minutter i midtperioden scoret Yegor Sharangovich to ganger før Jakob Pelletier satte inn Calgary’s 4-1 scoring. En scoring av Anthony Cirelli reduserte for Tampa Bay før siste periode.

Tampa Bay’s håp om poeng ble ytterligere redusert da Blake Coleman økte Calgary’s ledelse til 5-2 seks minutter inn i den siste perioden. Selv de mest optimistiske måtte innse nederlaget da Andrew Mangiapane satte inn Calgary’s 6-2 scoring.

Tampa Bay klarte å pynte litt på resultatet da Michael Eyssimont fastsatte sluttresultatet til 3-6.