lørdag, 18 mai, 2024
HjemRacketsportTennisTiger Woods klar for Augusta National

Tiger Woods klar for Augusta National

Tiger Woods: Fem ganger Masters-vinner inkludert på listen over spillere som skal konkurrere på Augusta National i 2024

Fem ganger vinner Tiger Woods er klar til å spille i The Masters neste måned etter å ha blitt inkludert på deltakerlisten for årets turnering.

Den 48 år gamle golfspilleren skulle ha konkurrert i Players Championship forrige uke, men trakk seg før starten av turneringen på TPC Sawgrass.

Bare Jack Nicklaus, med seks titler, har vunnet The Masters flere ganger enn Woods, som sist iførte seg den ikoniske grønne jakken som tildeles vinneren i 2019.

Les også:

Aryna Sabalenka skal spille i Miami Open på tross av kjærestens selvmord

Viktor Hovland: Norges Golfstjerne

Selv om hans turneringsdeltakelser har vært sporadiske etter bilulykken i 2021, har den 15 ganger majorvinneren livstidsrett til å spille i The Masters – som alle tidligere mestere har.

Siden ulykken har han konkurrert to ganger i arrangementet, hvor han endte på 47. plass i 2022 og deretter ble tvunget til å trekke seg midt i den tredje runden i fjor på grunn av forverring av plantar fasciitt (hælsmerter).

Før han trakk seg fra The Players, var Woods’ eneste PGA Tour-deltakelse i 2024 så langt på The Genesis Invitational, hvor han trakk seg etter syv hull i den andre runden på grunn av sykdom.

Han postet på sosiale medier senere samme dag at han allerede var på bedringens vei og han uttrykte sin skuffelse over ikke å kunne fortsette runden.

For øyeblikket er han en av 83 spillere på startlisten til Augusta National om tre uker for årets første major. Viktor Hovland er også på startlisten.

Det er fortsatt muligheter for spillere å sikre seg en plass i The Masters ved å vinne enten den kommende Valspar Championship, Houston Open eller Valero Texas Open. Andre måter å komme inn på er å bli tildelt et unntak fra turneringsarrangørene, eller å være blant de 50 beste på den offisielle verdensranglisten mandag 1. april.

RELATERTE ARTIKLER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Populære artikler

Nylige kommentarer