mandag, 20 mai, 2024
HjemRacketsportTennisRuud mistet sjansen til en semifinaleplass i Indian Wells

Ruud mistet sjansen til en semifinaleplass i Indian Wells

I en hardt utkjempet kamp mot Tommy Paul (26) klarte ikke Casper Ruud (25) å sikre seg en semifinaleplass i Indian Wells Masters 1000-turneringen. Ruud hadde en treg start, lignende den han hadde i 4. runde mot Gaël Monfils, men han viste sterk motstand etter hvert.

Indian Wells i California blir ofte kalt «den femte Grand Slam» på grunn av sin store tilskuermasse, og Ruud, rangert som nummer 9 i verden, var ivrig etter å gjøre det bra. Dessverre slet han tungt med serven og ble brutt hele tre ganger i det første settet.

Paul, som spilte på hjemmebane, senket seg litt i det andre settet, og Ruud utnyttet det til fulle. Han viste styrke og dominans, og Paul klarte bare å vinne ett game.

Tommy Paul trakk det lengste strået mot Casper Ruud i Indian Wells. Foto: Keith Allison, Wikimedia.
Tommy Paul trakk det lengste strået mot Casper Ruud i Indian Wells. Foto: Keith Allison, Wikimedia.

Den avgjørende tredje settet ble spennende. Ruud kjempet seg tilbake etter å ha ligget under 1–4, men dessverre kollapset han da det gjaldt som mest. Til tross for en imponerende opphenting, gjorde uheldige feil i viktige øyeblikk at Paul til slutt kunne sikre seieren.

Ruud hadde flere sjanser til å holde kampen i live, men til slutt var det Paul som vant og avanserte til semifinalen. Nå møter Paul vinneren av kampen mellom Daniil Medvedev og Holger Rune.

RELATERTE ARTIKLER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Populære artikler

Nylige kommentarer